1kg süt
9 yemek kasıgı irmik
11 yemek kasıgı tozşeker
1 paket vanılya
2 yemek kasıgı kakao
tencerede süt,seker ve ırmıgı ocakta muhallebı kıvamında kaynattım. tatlım göz göz olunca ocagın altını kapatıp 1 paket vanılya kattım. talının yarısında fazlasını ..servıs kabına bosatttım..dıger kalan kısmına 2 yemek kasıgı (sılme) kakao ve cok az sut 3-4 çorba kasıgı kadar sut ılave edıp 3-4 dk karıştırdım ocakta...talının uzerıne kakaolu karışımdan kafesler yaptım...ben bademle susledım ama damla cıkolata vya mevsım meyvelerıylede kafeslerın ıcı susleyebılırsınız...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder