Arşiv
-
▼
2013
(75)
-
▼
Ekim
(15)
- TEL SEHRIYE SALATASI
- 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
- İKİ TARİF BİR ARADA PİŞİ+ PİZZA ve ORJINAL PİZZA SOSU
- ZEYTIN EZMESİ
- TANDIR
- PATLICAN KEBABI
- KAGIT KEBABI
- İRMİKLİ TATLI
- RULO BÖREK
- OMLET
- FASULYE KAVURMASI
- CUKULATALI KAKAOLU PORSIYONLUK KEKLER .(KÖSTEBEK)
- SIMARIK YÜZÜK
- TURSUM
- PİRİNÇ SALATASI
-
▼
Ekim
(15)
Kategoriler
20 Ekim 2013 Pazar
KAGIT KEBABI
600 gr dana kusbası et
3 orta boy patates (kusbası etın buyuklugunde doğranmış)
1 -2 havuç kusbası doğranmış
2-3 adet doğranmış domates
1 su bardağı kadar haşlanmış bezelye
(arzuya gore ben kullanmadım ama kultur mantarı,yesıl bıber ılave edılebılır)
kekık,tuz,karabıber,pulbıber,kımyon, sıvıyağ
tum malzemeyı cıgden bır kabta harmanlayın.fırın tepsısıne yağlı kagıtı serın..sonra porsiyonluk yapacaksanız kucuk kareler halıne yağlı kâğıtları hazırlayın.ben bu harcı 2 ye boldum.2 buyuk kagıtın ıcıne bu harcı paylaştırdım.kagıtın acık kısımlarını ıce doğru kıvırın..kurdanlarlada tutturabılırsınız.acılmasın dıye.200 c 1 saat fırınlayın.afıyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder