1 Ağustos 2013 Perşembe

NİSASTALI BÖREK




1 CAY BARDAGI ILIK SÜT
1 CAY BARDAGI SIVIYAG
1 CAY BARDAGI YOGURT
1 PK KABARTMA TOZU
TUZ,UN
2 YUMURTANIN TAMAMI
 TUM MALZEMEYI YOGURUP.YUMUSAK BIR HAMUR YAPIYORUZ.24 BEZEYI AYIRIP.CAY TABAGI BUYUKLUGUNDE BEZELERI SADECE NISASTA KULLANARAK ACIYORUZ.UST USTE 8 ADET BEZEYI KOYUYORUZ.(ARALARINA NISASTA SERPEREK BEZELERI DIZIYORUZ) 8 BEZEYI BIRDEN OKLAVAYLA BUYUTUYORUZ.HAMMURU ORTADAN 2 YE KESIP,KALIN OLAN KENARA HARCI KOYUN VE RULO SARIN.(BEN PEYNIR MAYDONOZ KARISIMI KULANDIM)3 PARMAK ENLILIGINDE KESIN.BICAKLA UZERINE CIZIKLER ATIN VE COK AZ ERITILMIS TEREYAGI SURUN.DIGER BEZELERIDE BU SEKILDE HAZIRLAYIP.200C  20-25 DK PİŞİYOR..AFIYET OLSUN.......

0 yorum:

Yorum Gönder