Arşiv
-
▼
2013
(75)
-
▼
Ağustos
(22)
- SEBZELİ PİLAV
- 30 agustos zafer bayramımız hepimiz ıcın kutlu olsun
- HAZIR YUFKADAN TEPSİ BÖREGİ
- YUMURTA TATLISI
- EKMEK PİZZASI
- KABAK KAVURMASI
- LIMONSULU KEDİ DİLİ KURABİYE
- ZEYTİNYAGLI BIBER DOLMASI
- yüzük modelim
- HURREM SULTAN YUZUGU
- LİF MODELİM
- KURABIYE
- İRMİKLİ TATLI
- Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber ...
- RULO SARMA
- RULO SARMA
- İFTAR SOFRAMIZ
- SİMİT TİRİDİ
- IYI KANDILLER
- NİSASTALI BÖREK
- NİSASTALI BÖREK
- NİSASTALI BÖREK
-
▼
Ağustos
(22)
Kategoriler
1 Ağustos 2013 Perşembe
NİSASTALI BÖREK
1 CAY BARDAGI ILIK SÜT
1 CAY BARDAGI SIVIYAG
1 CAY BARDAGI YOGURT
1 PK KABARTMA TOZU
TUZ,UN
2 YUMURTANIN TAMAMI
TUM MALZEMEYI YOGURUP.YUMUSAK BIR HAMUR YAPIYORUZ.24 BEZEYI AYIRIP.CAY TABAGI BUYUKLUGUNDE BEZELERI SADECE NISASTA KULLANARAK ACIYORUZ.UST USTE 8 ADET BEZEYI KOYUYORUZ.(ARALARINA NISASTA SERPEREK BEZELERI DIZIYORUZ) 8 BEZEYI BIRDEN OKLAVAYLA BUYUTUYORUZ.HAMMURU ORTADAN 2 YE KESIP,KALIN OLAN KENARA HARCI KOYUN VE RULO SARIN.(BEN PEYNIR MAYDONOZ KARISIMI KULANDIM)3 PARMAK ENLILIGINDE KESIN.BICAKLA UZERINE CIZIKLER ATIN VE COK AZ ERITILMIS TEREYAGI SURUN.DIGER BEZELERIDE BU SEKILDE HAZIRLAYIP.200C 20-25 DK PİŞİYOR..AFIYET OLSUN.......
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder