2 VEYA 3 YUMURTA
YESIL SOGAN
KIYILMIS DEREOTU VE MAYDONOZ
BEYAZ PEYNIR
KASAR PEYNIRI
SIVIYAG VEYA TEREYAGI
TUZ,KARABIBER VE PULBİBER
TUM MALZEMEYI KARISTIRIYORUZ...DILIMLENMIS EKMEKLERIN UZERINE SURUYORUZ..180 C ISITILMIS FIRINA SURUYORUZ..UZERLERI HAFIF PEMPELESINCE FIRINDAN ALIYORUZ...
BAYAT EKMEKLERI DEGERLENDIRMEK ICIN KOLAY BIR TARIF...
AFIYET OLSUN...
Arşiv
-
▼
2013
(75)
-
▼
Ağustos
(22)
- SEBZELİ PİLAV
- 30 agustos zafer bayramımız hepimiz ıcın kutlu olsun
- HAZIR YUFKADAN TEPSİ BÖREGİ
- YUMURTA TATLISI
- EKMEK PİZZASI
- KABAK KAVURMASI
- LIMONSULU KEDİ DİLİ KURABİYE
- ZEYTİNYAGLI BIBER DOLMASI
- yüzük modelim
- HURREM SULTAN YUZUGU
- LİF MODELİM
- KURABIYE
- İRMİKLİ TATLI
- Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber ...
- RULO SARMA
- RULO SARMA
- İFTAR SOFRAMIZ
- SİMİT TİRİDİ
- IYI KANDILLER
- NİSASTALI BÖREK
- NİSASTALI BÖREK
- NİSASTALI BÖREK
-
▼
Ağustos
(22)
Kategoriler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder